Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα
ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε για αύριο Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 28 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα, 18 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες δυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες στα βόρεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες στα ορεινά περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου