Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Κεντρική και Δυτική
Μακεδονία, τα ορεινά της Ηπείρου και πιθανόν της Δυτικής Στερεάς περιμένουμε για αύριο Τρίτη 22 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ασθενείς έως μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο Νότιο Ιόνιο ισχυροί.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς και τοπικά στον Σαρωνικό σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ δυτικοί – βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου