Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Νέες εκλογές και διόρθωση της λαϊκής ψήφου, ζήτησε η Αλ. Παπαρήγα

Άμεση προσφυγή στις κάλπες, «για να σταματήσει η κοροϊδία» των διερευνητικών
εντολών, ζήτησε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ζητώντας παράλληλα «να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος, ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».

«Ο σεβασμός στον θεσμό των εντολών δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται διερευνητικές προσπάθειες από ένα ή άλλο κόμμα, με υποκριτικές συζητήσεις και προτάσεις, από τη στιγμή που ένα -ή περισσότερα- κόμμα έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει, καθώς επιθυμεί τον νέο εκλογικό γύρο για τους δικούς του στόχους», τόνισε η κ. Παπαρήγα σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Στο πλαίσιο αυτό, η γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι «δίνεται η ευκαιρία σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν καλύτερη ζωή -μετά και από την τραγελαφική εικόνα της εβδομάδας των εκλογών, όπου το κάθε κόμμα προσπαθούσε να χαϊδέψει αυτιά, να εμφανιστεί ως αγωνιστής διαπραγματευτής- να διορθωθεί η λαϊκή ψήφος ως προς την ενίσχυση του ΚΚΕ».

Σε ερώτηση ποιά θα είναι η προεκλογική τακτική του ΚΚΕ στο ενδεχόμενο νέων εκλογών, η κ. Παπαρήγα είπε ότι το κόμμα της δεν θα κάνει εκλογική εκστρατεία με άλλη τακτική, ούτε με άλλη στρατηγική. Θα αξιοποιηθούν όμως, προσέθεσε, τα νέα δεδομένα, καθώς οι εξελίξεις προσφέρουν νέα επιχειρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου