Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και στην
υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πρόσκαιρα σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε ια αύριο Κυριακή 20 Μαΐου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από 6 έως 26 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στον Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου