Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

"Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω" το προεκλογικό σύνθημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Με αυτό το σύνθημα θα πορευτούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου
στην προεκλογική τους εκστρατεία μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το «να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» συμβολίζει την ανάγκη να αντιστρέψουμε βασικές και κρίσιμες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις σε πολλούς τομείς.

Όλες αυτές οι υποχωρήσεις έγιναν την δεκαετία του 80 και μετά ως αποτέλεσμα μιας πλασματικής ευδαιμονίας που χάρισαν τα χρηματοδοτικά πρωτόκολλα της Ε.Ε αλλά και μιας απίθανα φοβικής και υποτακτικής ερμηνείας των πολιτικών και οικονομικών διλημμάτων που αντιμετώπισε η χώρα.

Στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ το «να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» σημαίνει να μπορέσουμε να απαγγιστρωθούμε από την δουλεία του Μνημονίου που μας δανείζει μόνο για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων μας.

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ το «να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» σημαίνει να έχουμε την δυνατότητα να αποφασίζουμε για μας, πάντα στα πλαίσια γεωστρατηγικών μας δεσμεύσεων. π. χ στο ζήτημα του καθορισμού ΑΟΖ το ελληνικό κράτος εμφανίζεται αναβλητικό υπό το βάρος της απώλειας ελέγχου της οικονομίας.

Στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ το «να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» σημαίνει να συνδέσουμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων με την Ευρωπαϊκή προοπτική. Θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ αλλά χωρίς το αναποτελεσματικό και υποτελικό Μνημόνιο, που θα μας οδηγήσει με σιγουριά σε οικονομική και κοινωνική χρεωκοπία.

Στην ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ το «να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω» σημαίνει να ενδυναμώσουμε θεσμούς και Σύνταγμα ώστε η ατιμωρησία και το κουκούλωμα να δώσουν την θέση τους σε αυστηρό κράτος δικαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου