Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά κυρίως
τμήματα της Δυτικής, Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας, άνοδο της θερμοκρασίας και ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε για αύριο Δευτέρα 21 Μαΐου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 27 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 30 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα με τις μέγιστες στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο να είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες, από 10 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και στο Δυτικό Κορινθιακό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής μικρής διάρκειας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανοικτά μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου