Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το
μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε για αύριο Τετάρτη 9 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 στην Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό από το μεσημέρι και μετά να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου