Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Eπίθεση Π.Καμμένου σε Σαμαρά, Βενιζέλο και Ντόρα

Περιοδεία στις δυτικές Κυκλάδες πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος
του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος. Ο κ.Καμμένος επισκέφθηκε με φουσκωτό σκάφος, την Κέα, την Κύθνο, την Σέριφο, την Σίφνο, την Κίμωλο, τη Μήλο, και έκλεισε την περιοδεία του το απόγευμα, με επίσκεψη στη Φολέγανδρο.

Κατά την περιοδεία του, ο κ.Καμμένος συναντήθηκε με πολίτες, συνομίλησε μαζί τους, εξηγώντας τις θέσεις του κόμματός του, ενώ συνάντησε εκπροσώπους φορέων των νησιών.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ.Καμμένος είπε ότι θα μπορούσε στις 18 Ιουνίου να στηρίξει μια εθνική κυβέρνηση, υπό τον όρο να μην υπάρχουν σε αυτήν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, ενώ αναφερόμενος στο "ακριτικό Αιγαίο", είπε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα πέρα απο την Ελλάδα των δημοσκοπήσεων,και των διλημμάτων που βάζουν κάποιοι και όπου, όπως είπε, οι πολίτες εκεί "δεν έχουν φάρμακα, ζουν χωρίς συγκοινωνία, και ζητούν από το αθηνοκεντρικό κράτος και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχοληθούν μαζί τους".

Ο κ.Καμμένος επιτέθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη η οποία σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι "οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος στερούνται σοβαρότητας".

"Στερούμαστε ένα εκατομμύριο δολάρια τα οποία η κ. Μπακογιάννη τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και τα πήγε στο Λονδίνο.Ο κ. Σαμαράς βέβαια δεν ασχολήθηκε με αυτό το ένα εκατομμύριο δολάρια της κ. Μπακογιάννη και πιθανώς και με άλλα εκατομμύρια τα οποία κάποιοι πολιτικοί βγάζουν στο εξωτερικό, άλλοι με τις μαύρες σακούλες της Siemens", είπε ο κ.Καμμένος.

Ο κ.Καμμένος είπε ακόμη ότι κάποιοι κρίνουν τους Ελληνες που υποφέρουν, αλλά δεν ζητούν από την Γερμανία, "να δώσει ο Χριστοφοράκος τα ονόματα των εξωνημένων πολιτικών,να καταγγελθούν οι συμβάσεις της Siemens, των στραβών υποβρυχίων, προκειμένου να μειωθεί το χρέος το οποίο έχει δημιουργηθεί και είναι επαχθές και επονείδιστο καθώς περιλαμβάνει και αυτά τα ποσά μέσα".

Εκτίμησε επίσης ότι το Μνημόνιο "έχει αποτύχει" και παρέπεμψε στο non paper που αποδίδεται στον κ.Παπαδήμο και δημοσιεύεται στον κυριακάτικο τύπο, και στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, ενώ είπε ότι το δίλημμα "Μνημόνιο ή καταστροφή", έχει καταρριφθεί απο τα πράγματα.

Υποσχέθηκε "στον ελληνικό λαό" ότι στις 18 Ιουνίου "θα κάνουμε κυβέρνηση", τονίζοντας ότι το κόμμα του θα συμβάλει "στο να υπάρχει μια εθνική κυβέρνηση".
"Οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε. Όχι για να παραδώσουμε τη χώρα μας, όπως έκανε η κ. Μπακογιάννη με τον κ. Σαμαρά αλλά για να προστατεύσουμε την εθνική κυριαρχία αυτού εδώ του τόπου" είπε ο κ.Καμμένος.

Επανέλαβε οτι δεν συνεργάζεται προσωπικά με τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, "διότι είναι οι δυο πολιτικοί οι οποίοι υπέγραψαν επιστολή η οποία δεσμεύει τους εαυτούς τους και όχι βέβαια τα κόμματά τους για την επομένη των εκλογών" και επανέλαβε με έμφαση ότι πρέπει να υπάρξει μια εθνική κυβέρνηση, "η οποία να βγει και να πει ότι αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο το αποτυχημένο μνημόνιο 1 και το αποτυχημένο μνημόνιο 2, η δανειακή σύμβαση η οποία έχει συναφθεί δεν έχει δώσει αποτέλεσμα και πάμε προς την κατάρρευση και αυτά που καταρρέουν σήμερα είναι η ελληνική οικογένεια και τα ελληνικά νοικοκυριά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου