Τρίτη 29 Μαΐου 2012

K. Λαλιώτης: "Δεν είμαι σύμβουλος του Αλ.Τσίπρα"

Διαψεύδει ο Κώστας Λαλιώτης το δημοσίευμα του Κυριακάτικου φύλλου της
Δημοκρατίας, με τίτλο «ο Λαλιώτης πίσω από τον Τσίπρα», το οποίο αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός προσφέρει χρέη συμβούλου στον Αλέξη Τσίπρα.
Το χαρακτηρίζει ευφάνταστο σενάριο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια.

Τονίζει ότι έχει παραιτηθεί από τον Ιούλιο του 2003 απ΄όλα τα πολιτικά, κομματικά, κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά αξιώματα και από τότε δε συμμετέχει σε κανένα όργανο.



Ενώ καταλήγει στη γραπτή ανακοίνωσή του, αναφέροντας:
«Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας και τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται ''Συμβουλάτορες'' και ''Καθοδηγητές'' στο παρασκήνιο γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να αυτοπροσδιορίζονται ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά, γιατί έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να ιεραρχούν μόνοι τους και με το δικό τους τρόπο τους στόχους στο στρατηγικό, πολιτικό, οικονομικό, επικοινωνιακό και εκλογικό σχεδιασμό τους.

Θέλω να πιστεύω ότι με την αυτονόητη ευαισθησία σας για τη δημοσιογραφική δεοντολογία να δημοσιεύσετε με ''λελογισμένη'' αντίστοιχη προβολή την απάντησή μου, η οποία διαψεύδει το ευφάνταστο σενάριο της Εφημερίδας σας, έτσι ώστε να μη μείνουν οι αναγνώστες σας με ψευδείς και λαθεμένες εντυπώσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου