Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Tο καλοκαίρι μένω Ωρωπό!

Με σύνθημα «Το καλοκαίρι μένω Ωρωπό» η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ωρωπού διοργανώνει το πρώτο
«Χαρούμενο & Δημιουργικό Καλοκαίρι», δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Επειδή το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και παρά τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα οφείλουμε όλοι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να γευτούν τις χαρές που προσφέρει αυτή η όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου.

Έτσι, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων το «Χαρούμενο & Δημιουργικό Καλοκαίρι» προσφέρει στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να αθληθούν, να δημιουργήσουν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να μάθουν περνώντας ευχάριστα το χρόνο τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον υπό τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής, μουσικής, θεάτρου και εικαστικών τμημάτων.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε σχολικά συγκροτήματα και αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ωρωπού, σε δύο περιόδους (α’ περίοδος 25/6- 13/7 και β’ περίοδος 16/7 – 31/7). Ο κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει σε μία ή ακόμα και στις δύο περιόδους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές δημοτικού και γυμνασίου που κατοικούν στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού.

Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται από το γονέα ή κηδεμόνα και συνοδεύεται υποχρεωτικά από ιατρική βεβαίωση. Οι αιτήσεις παραλαμβάνονται από 20/5 ως και 15/6 στα γραφεία της ΚΕΔΩ (Αγίου Γεωργίου 29, 4ος όροφος). θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες: 22950.32190 κα. Βασιλική Ράπτη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου