Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Μας ήρθε πράσινη σαν πράσο

Επιτέλους μας ήρθε…
Φορούσε το γνωστό λαχανί σακάκι της σαν περβόλι
ανοιξιάτικο. Περπάτησε στους κήπους του Μαξίμου. Οι εύζωνοι δεξιά και αριστερά ακίνητοι, υπάκουοι. Τους κοιτούσε σαν διακοσμητικά στοιχεία, τον στόλιζαν τον χώρο. Δεν είναι κακοί έδειχνε να σκέφθηκε. Ίσως να είναι συμφέρουσα η αγορά!!!

Κοίταγε τον ουρανό μας λοξά παρότι ήταν και συννεφιασμένος, ενώ δίπλα της ο Σαμαράς ασθμαίνοντας κρατούσε ποτιστήρι και προσευχόταν έστω και για μια απλή δήλωση στήριξης… που δυστυχώς δεν του κατσε!!!

Πάντως το γραφείο του της άρεσε πάρα πολύ!!! Και μετά οι δηλώσεις στα Μου Μου Ε. Μια από τα ίδια η Φρόιλαιν… Μνημόνια, περικοπές και ότι πει η τρόικα. Η βελόνα κόλλησε εκεί που είχε κολλήσει και πριν δυόμιση χρόνια και δεν λέει να ξεκολλήσει. Μόνο που εκατοντάδες Έλληνες κουνάνε μαντήλι για το υπερπέραν.

Το απογευματάκι όπως ήταν προγραμματισμένο την έκανε. Ο Αντώνης έμεινε μόνος στα ίδια σκ@τ@ με το χαμόγελο της βοϊδομάτας και το ποτιστήρι, να χορεύει στους ρυθμούς των δανειστών μας!!!

Ο Μπένι στην δίαιτα, ο Κουβέλης με το βρυχηθμό του ποντικιού. Και εμείς, στη φτώχια μας και στην απόγνωση μας, να τραγουδάμε το πότε θα κάνει «ξαστεριά» πότε θα «Φλεβαρίσει»…να πάρω το ντουφέκι μου και να τους στείλω όλους στο Δι@λο!!!


Της Μιχαλούς

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου