Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

φθηνο εμποριο ελπιδας

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Γερμανικό νούμερο» και αναλυτικό ρεπορτάζ
για το πώς η Μέρκελ εξέφρασε τη «στήριξή» της στην κυβέρνηση Σαμαρά απαιτώντας «πιο πολλά μέτρα, πιο σκληρά και πιο γρήγορα».

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: Βολτάρει στο Μαξίμου διεκδικώντας το Αιγαίο αμφισβητόντας παράλληλα την κυριαρχία επί τμημάτων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Στο φουλ οι μηχανές της Κουμουνδούρου ενόψει νέων μέτρων, λεηλασίας και εκβιασμών της τρικομματικής κυβέρνησης η οποία θα πάρει απάντηση στο δρόμο του αγώνα.

ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ: Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Τι και αν ο κοινοβουλευτικός χάρτης άλλαξε ριζικά μετά από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση τα κόμματα συνεχίζουν να παίρνουν κρατικές επιχορηγήσεις με βάση τις εκλογές του 2009. Μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης βγαίνει το ΛΑΟΣ που αν και εκτός Βουλής συνεχίζει να παίρνει λεφτά αλλά και το ΠΑΣΟΚ που από πρώτο κόμμα βρέθηκε τρίτο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Το συμπέρασμα από την επίσκεψη της Μέρκελ είναι ότι η Ελλάδα θα αγοραστεί από τη Γερμανία. Η λίστα με τις μπίζνες της φροϊλάιν που την έφεραν στην Αθήνα.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ: Μίζες, αίμα και ομερτά για τους TOR – M1. Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί που σχετίζονται με την προμήθεια των ρωσικών πυραύλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου