Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

"Μαζικά, οργανωμένα, αποφασιστικά και μαχητικά όλοι και όλες στους δρόμους!"

Aνακοίνωση του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα με αφορμή την
επίσκεψη Μέρκελ:

"Η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους για το λαϊκό κίνημα. Πέρα από το συμβολικό μέρος, δηλαδή το ότι η Μέρκελ αποτελεί την πιο σκληρή εκπρόσωπο της νεοφιλελεύθερης επικυριαρχίας στην Ευρώπη, η επίσκεψη έχει επίσης μεγάλη πρακτική σημασία.

Αποτελεί πράξη πολιτική στήριξης της παραπαίουσας τρόικας εσωτερικού, καθώς και μέσο προώθησης του νέου πακέτου λεηλασίας της κοινωνίας.

Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε μια επιχείρηση τρομοκράτησης για να περιορίσει τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Οι χουντικής έμπνευσης “κόκκινες ζώνες” που περιορίζουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στη διαδήλωση, όπως επίσης και η τρομολάγνα φημολογία που εντέχνως διαχέεται, αποτελούν μέρος του ίδιου κατασταλτικού σχεδίου.

Δεν πρόκειται όμως να μας τρομάξουν! 

Μαζικά, οργανωμένα, αποφασιστικά και μαχητικά δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στη 1:00 μμ στο Σύνταγμα (Αμαλίας) όχι μόνο για να να δηλώσουμε ότι η καγκελάριος των τραπεζιτών είναι ανεπιθύμητη, αλλά και για να καταδείξουμε ότι έχει έρθει πια η ώρα να τελειώνουμε με τα Μνημόνια και την κυβέρνηση τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου