Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Οι "ληγμενοι" βλαπτουν σοβαρα την υγεια

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τελευταία παράσταση» και
αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς ο υπογράφεται η κοινωνική τραγωδία της χώρας. Πώς η τριανδρία της συγκυβέρνησης και «αιχμάλωτοι» μιντιάρχες παζαρεύουν μόνο τη διάσωσή τους.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο πρωθυπουργός, παγιδευμένος μεταξύ τρόικας και των κυβερνητικών εταίρων του αναζητά ισορροπίες οι οποίες όσο περνά ο χρόνος γίνονται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Στην δύναμη του λαού που είναι σε θέση να ακυρώσει τα μέτρα και τη συγκυβέρνηση των τριών, υπογραμμίζει στις τοποθετήσεις του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας τις αντιπολιτευτικές στροφές.

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Ποιος είπε ότι η χρεοκοπία και η διαδικασία ξεπουλήματος δεν προσφέρει «ευκαιρίες»; Ζεστά 150 εκατομμύρια ευρώ ετοιμάζονται να εισπράξουν οι σύμβουλοι των αποκρατικοποήσεων. Και αυτά μόνο για αρχή…

ΤΡΟΙΚΑ: Πολύ βολική για τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις της Αγκυρας η ιδέα των εποπτών να «εγκαταλειφθούν» τα ελληνικά νησιά με πληθυσμό λιγότερο από 150 άτομα. Κατά… σύμπτωση, τα εν λόγω νησάκια, βρίσκονται στον κατάλογο των ελληνικών νησιών των οποίων την κυριότητα αμφισβητεί η Τουρκία.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Από τον Μουσολίνη στους ραβδούχους της εξουσίας. Από που έρχονται, τι μας λένε και τι θέλουν οι όψιμοι εθνοσωτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου