Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Δώδεκα από τους προσαχθέντες απλήρωτους εργαζόμενους θα προσαχθούν αύριο στον εισαγγελέα

Σε βάρος των εκατόν έξι προσαχθέντων απλήρωτων εργαζόμενων, σύμφωνα με
ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχηματίσθηκαν δικογραφίες.

Δώδεκα εξ΄ αυτών, καθώς και δύο άτομα που αναζητούνται, βαρύνονται με τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι ανωτέρω συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Για τους υπόλοιπους ενενήντα τέσσερις (94) η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης. Οι ανωτέρω, κατόπιν προφορικής εντολής του κ. εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι.



Οι εργαζόμενοι και όσοι δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα τους καλούν σε συγκέντρωση στις 8.00 μ.μ. το πρωί της Παρασκευής στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Ο αγώνας των εργαζόμενων θα συνεχιστεί, μέχρι να δοθεί οριστική και βιώσιμη λύση, δεδομένου ότι με ξυλοδαρμούς και συλλήψεις το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η αναπαραγωγή των αδιεξόδων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, σχολιάζοντας τα πρωινά επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου