Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

" Η Ευρώπη των λαών θα νικήσει την Ευρώπη των μνημονίων", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Για επίσκεψη που θα κομίσει το «μήνυμα ότι η Ευρώπη των λαών
θα νικήσει την Ευρώπη των μνημονίων», έκανε λόγο ο Αλ. Τσίπρας -αναφερόμενος στην άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα- σε δήλωσή του, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος, όπου βρίσκεται μαζί με τον επικεφαλής της γερμανικής Αριστεράς Μπ. Ρίξινγκερ.

«Η Μέρκελ σήμερα έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τους "μερκελιστές" της Ελλάδας, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με τις αποκαλύψεις της λίστας και τα νέα μέτρα είναι ετοιμόρροπη και κινδυνεύει από τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση.

«Έρχεται (σσ. η κ. Μέρκελ) να τους στηρίξει, αλλά αυτό που θα καταφέρει είναι να δώσει στον ελληνικό λαό ένα μήνυμα ότι η Ευρώπη των λαών θα νικήσει την Ευρώπη των μνημονίων και της βαρβαρότητας. Η συμβολική παρουσία σήμερα εδώ τού ηγέτη της γερμανικής Αριστέρας, υποδηλώνει ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους λαούς. Η παράδοση της δημοκρατίας και της Ευρώπης δεν επιτρέπει να γίνουμε πειραματόζωα», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου