Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

"Λευτεριά στον Ωρωπό, πάρτε τα διόδια και φύγετε από εδώ"

Καταχειροκροτούμενοι έφθασαν νωρίτερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι εννέα συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Ωρωπού Γ. Οικονομάκος, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, για τα επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες από την αστυνομία για παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας, ενώ αργά χθες το βράδυ προστέθηκε
και η κατηγορία του εμπρησμού.

Τους συλληφθέντες υποδέχθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι του Ωρωπού και μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", που πραγματοποιούν δυναμική συγκέντρωση συμπαράστασης, παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. "Λευτεριά στον Ωρωπό, πάρτε τα διόδια και φύγετε από εδώ", "Λευτεριά στους αγωνιστές", "Χούντα είναι θα περάσει", "Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, ενώ ένα πανό έγραφε "Όπλο μας η αλληλεγγύη – Κίνημα 'Δεν Πληρώνω'".

"Το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμο. Λέγεται Μιχάλης Χρυσοχοΐδης" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού Δ. Κιούσης.

Στο πλευρό των συγκεντρωμένων βρίσκεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης.




avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου