Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Είναι ζήτημα ζωής για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου


Δελτίο Τύπου (26/6/14) για τη χθεσινή κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου


Στη χθεσινή (25/6/14) κινητοποίηση, στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, ήρθε πολύς κόσμος με αγωνία κι ενδιαφέρον για την κατάσταση στο Κέντρο, γνωρίζοντας πόσο σημαντική και κρίσιμη για τις ζωές μας είναι η καθημερινή και πλήρης -σε 24ωρη βάση- λειτουργία του με επαρκές προσωπικό και εξοπλισμό.

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και την πρωτοβουλία των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καπανδριτίου και Ωρωπού και παραβρέθηκαν ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Π. Φιλίππου, ο νέος Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θ. Ρούσσης, οι κ.κ. βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζας, Αλ. Μητρόπουλος, καθώς επίσης περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Έγινε ενημέρωση για την κατάσταση και τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον ιατρό αναπληρωτή επικεφαλής του Κέντρου, κ. Κεφαλά, ακολούθησαν τοποθετήσεις από τον κ. Φιλίππου, από τους ανωτέρω προαναφερόμενους, από εκπρόσωπο των εργαζομένων και από συμπολίτες μας.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η ζοφερή πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί με την υπολειτουργία και τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού, κυρίως γιατρών. Παράλληλα, εκφράστηκε και η θέληση των παρόντων και όλης της κοινωνίας μας να αγωνιστούμε ώστε το Κέντρο Υγείας να λειτουργήσει πάλι σε 24ωρη βάση και με πλήρη στελέχωση.

Είναι ζήτημα ζωής, για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Β.Α. Αττική, η λειτουργία των πρωτοβάθμιων δομών δημόσιας Υγείας -ιδιαίτερα του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου- και δεν θα αφήσουμε τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας στο έλεος και τη διαλυτική μανία της μνημονιακής κυβέρνησης και των τροϊκανών επιτρόπων.

Συγκροτήθηκε συντονιστική ομάδα για τις επόμενες πρωτοβουλίες, ενέργειες και κινητοποιήσεις.

Ο αγώνας συνεχίζεται...


Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καπανδριτίου & Ωρωπού
26/6/2014



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου