Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ένας λειτουργός της δικαιοσύνης δεν υπάρχει στην χώρα;

Ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης δεν υπάρχει πλέον στην χώρα;
Ένας εισαγγελέας; 
Ή ένας μηχανισμός που να λειτουργεί "μυαλωμένα "σ’ αυτό τον δύσμοιρο τόπο,που να εγκαλεί τον όποιον ρίχνει "λάδι στην φωτιά" με αερολογίες αναπόδεικτες; 
Σαν τον Πάγκαλο ας πούμε. Να τον καλέσει και να του πεί : «Έλα δω κε αντιπρόεδρε, ποιος είναι αυτός ο συγκεκριμένος του ΣΥΡΙΖΑ που λες ότι πληρώνει Αλβανούς να σε γιουχάρουν και να σε προπηλακίζουν και που λες ακόμα ότι στοχοποιούμενος κινδυνεύεις να δολοφονηθείς και υπεύθυνος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;
 Έχεις καμμιά απόδειξη σοβαρή, που να στέκει; Γιατί άμα δολοφονηθείς που θα ψάξω να σε βρω μετά για να αποδώσω τις ευθύνες; Για κατάθεσε τα ονόματα που έχεις και τις αποδείξεις των λεγομένων σου.»
Από ότι φαίνεται ως τώρα προφανώς και δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχουν και τηλεοπτικοί ή ραδιοφωνικοί δημοσιογράφοι.Αφού καλούν τον Πάγκαλο στις  εκπομπές τους και τον αφήνουν να λέει ό,τι να ‘ναι χωρίς ούτε μια φορά να το εγκαλέσουν στην πραγματικότητα  και να του υπενθυμίσουν ότι τις κατηγορίες που εξαπολύει πρέπει να μπορεί και να τις αποδεικνύει ενίοτε. 




1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΗΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΑΙΚΗ ΦΩΝΗ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΥΜΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ.ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή