Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Ωρωπού :Εγκαίνια στο εργαστήρι του Άη Βασίλη & άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου


Εκατοντάδες μικρά παιδιά, ήρθαν με τους γονείς τους στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασε ο Δήμος Ωρωπού, για να διασκεδάσουν
δημιουργικά και να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Εμπορικού Συλλόγου.


Το "εργαστήρι" ήταν ανοικτό και φιλόξενο για όλους όσοι ήθελαν να το επισκεφτούν. Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να μπούν μεσά, να συνομιλήσουν με τα ξωτικά, να παίξουν με τις νεράιδες και να ακούσουν το παραμύθι της πριγκίπισσας.
Λίγο πιο πέρα βρισκόταν το εργαστήρι του face-painting για όλα τα παιδιά.


Την εκδήλωση προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Βασίλης Μπόρσης, καλωσορίζοντας τον κόσμο. Ευχήθηκε χρόνια πολλά και προσκάλεσε όλους τους δημότες να φέρουν τα παιδιά τους στο εργαστήρι τις 16 ημέρες που θα παραμείνει στο Δήμο μας.


Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Γιάννης Οικονομάκος. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη του συμμετοχή είπε πως το νόημα των Χριστουγέννων είναι η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και συνέχισε λέγοντας πως "σήμερα, στην εποχή της κρίσης, η ελπίδα αναγεννάται μέσα από την χαρά και το χαμόγελο των παιδιών και για αυτό αξίζει να τα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις αυτές προσπαθούν να εμπεδώσουν το αίσθημα της ενότητας στο νέο Δήμο, με το "Εργαστήρι" στην έδρα του και τις κατά τόπους εκδηλώσεις στην περιφέρεια."
Τέλος ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο για την ενεργό συμμετοχή του και μέτρησε μαζί με τους δημότες αντίστροφα ώσπου άναψε το Δέντρο.


Έπειτα μίλησε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Λουκία Τσιώτα στέλνoντας τις δικές της ευχές.


Η εκδήλωση έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία τους Πνευματικού και Πολιτιστικού Ομίλου Νέων Παλατίων και ένα κέρασμα με κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναψυκτικά.
Παρέστησαν οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου