Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην Ζήμενς θα βρεις την Αγία Οικογένεια

1. Έγγραφο του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου για την υπόθεση της Ζημενς προς την εταιρεία για να του δώσουν
στοιχεία. Στην επιστολή του επισυνάπτει μεγάλη λίστα της Αικατερίνης Τσακάλου, πρώην γραμματέως του άλλοτε επικεφαλής της Ζημενς Ελλάς, Μιχάλη Χριστοφοράκου, με έγγραφα, παραστατικά, τιμολόγια, κ.λ.π. με κάθε λογής παροχές, “δωράκια”, κ.ο.κ. της Ζημενς προς πρόσωπα, μεταξύ των άλλων και πολιτικούς, εταιρείες και φορείς.


2. Από τη «λίστα Τσακάλου» τα διάφορα δωράκια-τηλεφωνικά κέντρα- κομπιούτερ-οικοσκευές προς τον ΚΜ ή «Κυριάκο Μ».


3. Σε ένα από τα στοιχεία της “λίστας Τσακάλου” φαίνεται με ημερομηνία 22-11-2001, “ηλεκτρονική αλληλογραφία για παράδοση στην Ευρυτανία”. Άραγε, ποιος γνωστός/η ή φίλος/η του κ. Χριστοφοράκου έχει σημείο αναφοράς του την Ευρυτανία.


4. Το 2006, πέντε χρόνια μετά την αλληλογραφία της 22ας Νοεμβρίου 2001, ο κ. Χριστοφοράκος βρέθηκε στην Ευρυτανία, στο Καρπενήσι, για τον γάμο του υιού της κ. Μπακογιάννη, Κωστή. Την Παρασκευή, 14-7-2006 έμεινε, όπως φαίνεται από την απόδειξη που προσκόμισε στη Ζημενς, στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» του Καρπενησίου. Την επομένη ήταν ο γάμος.5 Και δεν είναι μόνο τα «δωράκια» της Ζήμενς προς τον Κυριάκο για το γραφείο του ή τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τι τα ήθελε άραγε τέτοια τηλεφωνικά κέντρα που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες μονάδες, όπως ξενοδοχεία;). Εδώ βλέπουμε ότι μέχρι και δωρεές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, όπου ως γνωστόν διακρίνεται ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, έκανε ο κ. Χριστοφοράκος.Ποιός είναι σε αυτήν την φωτογραφία με τον Χριστοφοράκο;7. Και βέβαια, ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ήθελε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια εκδήλωση που ο πρώην αρχιεπίσκοπος, Χριστόδουλος παρασημοφορούσε με τον σταυρό του Αγίου Νεκταρίου τον άλλοτε επικεφαλής της Ζημενς Γερμανίας, Φον Πίρερ. Εκεί βεβαίως, ήταν και ο κ. Χριστοφοράκος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του, Μαρέεβα Γκραμπόφσκι.


Από το antinews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου