Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο καιρός αύριο

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν
δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε για αύριο Τρίτη 8 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς στην Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι βόρειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό, αλλά μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου