Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ικανοποίηση στους "Ανεξάρτητους Έλληνες".

Ικανοποίηση επικρατεί στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, τη δε επόμενη
εβδομάδα, πριν από την ορκωμοσία των βουλευτών στην νέα Βουλή, στις 17 Μαΐου, θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Ο Πάνος Καμμένος σε σημερινή του δήλωση απευθύνθηκε στους πολιτευτές και τους εθελοντές του κόμματος, τους οποίους ευχαρίστησε και τόνισε ότι «η πρώτη μας μάχη κερδήθηκε.
Είμαστε ο βασικός πυλώνας της ανατροπής ενός διαπλεκόμενου πολιτικού σκηνικού και του τέλους της μεταπολιτευτικής περιόδου».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα είναι και οι πρωταγωνιστές του νέου πολιτικού κύκλου που ανοίγει από σήμερα στη χώρα μας, με «πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στη πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες».

«Τώρα όλοι μαζί, αρχίζουμε δυνατά, μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, να ανακτήσουμε την ελευθερία και κυριαρχία της χώρας μας, να φύγουν οι δυνάμεις κατοχής και οι εδώ υπάλληλοί τους», κατέληξε ο κ. Καμμένος.
Όπως λένε συνεργάτες του κ. Καμμένου δεν τίθεται θέμα συζήτησης με κανέναν εκ των κ.κ.
Σαμαρά και Βενιζέλου.

Στο μεταξύ, η κόντρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την ΝΔ πήρε νέα τροπή σήμερα. Στο γραφείο του κ. Καμμένου τηλεφώνησε η γραμματέας του διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, Κώστα Μπούρα και συνομίλησε με τη γραμματέα του κ. Καμμένου, αναζητώντας τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.

Στην επικοινωνία παρενέβη ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής από χθες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος απάντησε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συζητούν με την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στο αίτημα επικοινωνίας με τον διευθυντή του κ. Καμμένου: «Ο διευθυντής κ. Γεωργαλάς έχει ...βγει έξω, πήγε για ψώνια και τον αντικαθιστώ προσωρινά εγώ ως αναπληρωτής του και σας λέω πως δεν συνομιλούμε».

Να σημειωθεί ότι η ΝΔ είχε αναδείξει προεκλογικά τις καταγγελίες που έκανε ο γνωστός από την συμμετοχή του στις κυβερνήσεις της χούντας Γεώργιος Γεωργαλάς, τον οποίο η ΝΔ παρουσίαζε να έχει πολιτικές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο, κάτι που προκάλεσε την οργή των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", που θεώρησαν ότι δέχονται χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη.

Ο Π. Χαϊκάλης, είπε επίσης στον κ. Μπούρα ότι αυτές οι επαφές γίνονται μόνο μεταξύ των δυο αρχηγών και όχι των διευθυντών τους και επανέλαβε την άποψη του κόμματός του για τη ΝΔ τον κ. Σαμαρά και την τύχη της πιθανής πρότασης συνεργασίας προς τους "Ανεξάρτητους Έλληνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου