Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ευβοιώτισσα ιδιοκτήτρια διαδικτυακού ραδιοφώνου κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα

Σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος
39χρονης, ιδιοκτήτριας διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού στην Εύβοια για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα.

Η δικογραφία σχηματίστηκε ύστερα από καταγγελία 30χρονου μέλους πολύ γνωστού μουσικού συγκροτήματος για ανάρτηση ειδήσεων σε πλήθος ιστοτόπων, που ανέφεραν ότι ο εν λόγω τραγουδιστής προσεγγίζει ανήλικους στο facebook, προβάλλοντας τη φωτογραφία του ίδιου, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό του. 

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία, μετά την ανάρτηση των συκοφαντικών ειδήσεων, αναρτήθηκαν πολλαπλά απειλητικά μηνύματα στο προφίλ που διατηρεί το συγκρότημα στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι πίσω από την ιστορία βρίσκεται η 39χρονη.

Ύστερα από έρευνα στο σπίτι και τα ηλεκτρονικά της αρχεία της 39χρονης, βρέθηκε πλήθος προγραμμάτων απόκρυψης ηλεκτρονικών ιχνών και διαπιστώθηκε ότι τις ανακοινώσεις εις βάρος του 30χρονου τραγουδιστή τις έστελνε η ίδια σε διάφορες ιστοσελίδες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου