Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ : " Στο εξής ο ελληνικός λαός θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη"

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός από δω και μπρος θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη»,
τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, ο οποίος επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για τις χθεσινές δηλώσεις του για τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ:

"Το νέο στοιχείο που αναδεικνύεται από τη

συζήτηση που διεξάγεται σήμερα στην Ευρώπη είναι ότι μετά από δεκαετίες αμφισβητείται ο μονόδρομος των νεοφιλελεύθερων συνταγών και των αντικοινωνικών πολιτικών λιτότητας.
Ο αγώνας που διεξάγεται σήμερα στην Ελλάδα για την ακύρωση και την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου συναντιέται με τον αγώνα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και των ευρωπαίων εργαζομένων ενάντια στη σημερινή Ευρώπη της τραπεζοκρατίας, της συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και των μεγάλων ανισοτήτων.

Όσον αφορά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Αντ. Σαμαρά για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, θέλουμε να υπογραμμίσουμε πως το πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο της χώρας έχει συνηθίσει σε ηγέτες επαίτες και ικέτες απέναντι στους ευρωπαίους, να στέκονται προσοχή, όπως ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου μπροστά στην κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί στις Κάννες.

Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός από δω και μπρος θα εκπροσωπείται με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου