Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

πλατεια Συνταγματος ή πλατεια Λιστων;

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Απ' τη φάρσα στην τραγωδία» και ρεπορτάζ για το
πώς μετατρέπεται σε εφιάλτη το όνειρο της κυβέρνησης για ευρω-στήριξη. Στην πλάτη της κοινωνίας πλακώνονται οι διχασμένοι τροϊκανοί. Έντρομη η «τριανδρία» εκλιπαρεί για επικοινωνιακή ελεημοσύνη. Εκρηκτικό μείγμα οι «λιστοσυμμορίες» και η λαϊκή οργή.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το «Π» αποκαλύπτει: Ποια τελευταίας τεχνολογίας όπλα είχαν στα χέρια τους οι πραξικοπηματίες που σχεδίαζαν το πραξικόπημα που δεν έκαναν.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Σε φουρτούνες ο Σαμαράς, που επιχειρεί να «δραπετεύσει» με μια «διαπραγμάτευση» την οποία δεν μπορεί να κάνει. Βλέποντας και κάνοντας, το μόνο που σχεδιάζει είναι να μαντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία για την υπερψήφιση των μέτρων.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας παρακολουθεί… το φρούτο να ωριμάζει και ανεβαίνει στα κάγκελα βάλλοντας κατά της κυβέρνησης για τα μέτρα και τη διαφθορά.

ΠΑΣΟΚ: Το μπλέξιμο του Βενιζέλου με την «ακινητοποίηση» της λίστας Λαγκάρντ τινάζει στον αέρα το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο.  



topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου